Fredag

Äntligen fredag igen! Hade en jätte trevlig kväll med Jessica med mycket skratt, vin och god mat! Igår gjorde jag inget speciellt mer än att plocka och fixa i lägenheten. Idag ska jag in till stan och träffa pappa och min syrra en sväng sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på. Skulle gissa på en ensam kväll då J ska på sca cupen men man vet aldrig vad som händer! 

Helger som bara rusar iväg

I helgen blev det lite av varje kan man säga, både fest, mys och bara fixning i lägenheten. Och i söndags hade J match igen som dom vann vilket var kul!  Sedan var det helt plötsligt måndag igen och ännu en helg hade passerat. Tråkigt att helgerna går så fort när man äntligen kan hitta på saker tillsammans!
Imorgon ska jag ha en riktigt skön onsdag med frisörbesök på förmiddagen och sedan ska jag och Jessica träffas hos mig och sen gå ut och äta någonstans! J har bortamatch så det passar ju perfekt att komma iväg och göra något roligt en sådan kväll! 

Torsdag

Igår var det som sagt dags för första träningsmatchen! Åkte dit med J's mamma och vi hann bara se 4 min av första perioden vilket J tyckte var synd då det var den bästa enligt honom. Det var en bra match som dom tyvärr inte vann men det var kul ändå att kolla! Man får ju passa på när det är hemmamatcher. 
Idag har jag tvättat hela förmiddagen och sedan städat och nu ska jag snart börja med middagen. Tur att jag inte har något jobb för då skulle det inte bli mycket gjort här hemma! Finns alltid nåt positivt med allt :) 



Tisdag

Nu börjar det äntligen bli lite fint här hemma. Köket är helt klart det enda som fattas är köksluckorna men dom är färdigmålade och ska bara monteras. Vardagsrummet är klart bara soffan som fattas och garderoberna som ska monteras. Och sovrummet är helt klart det ska bara piffas lite med nån tavla, mitt sminkbord osv. Känns så skönt att äntligen kunna se ljuset i tunneln för ett tag trodde jag att det skulle vara mörkt föralltid med tanke på allt som gick fel! 

Skönt att så mycket är färdigt för imorgon börjar försäsongs matcherna och några veckor senare börjar serien och då försvinner verkligen all tid till lägenheten.

 

Äntligen säng!

Nu var det ett tag sen jag skrev men när jag bara är hemma typ hela dagarna så finns det inte så mycket att skriva om! Fick iallafall jobba två dagar denna vecka och i tisdags efter jobbet var jag på Ikea och beställde madrass till sängen som kom i onsdags. Så min onsdag spenderade jag med att först träffa Jessica och åka ut till alnö och gamla jobbet för att hämta lite grejer. Sedan åkte vi hem hit och väntade på madrassen. Efter att den kommit bestämde vi oss för att åka och handla lite vin och ost och mysa hemma hos henne på kvällen. En riktigt mysig kväll blev det med massa prata om både jobbiga och roliga saker. 

Söndag

I fredags jobbade jag sista dagen men just nu känns det ganska skönt med tanke på lägenheten och allt som ska bli klart. Hur som helst hann jag i fredags bara hemma och duscha innan J kom hem och vi skulle iväg till Johanna på förfest. Lite stressigt som vanligt men väl hos Johanna hade vi kul och drack massa vin och drinkar och lyssnade på gyllene tider för att komma i stämning inför konstertfesten. Hade jätte trevligt hemma hos Johanna och gyllene tider var bra så det var en rolig kväll! Mindre kul på krogen men det brukar ju bli så. Lördagen spenderades med en lite ångerfylld kille som inte ens kom ihåg hur vi tog oss hem, efter en stunds vila åkte vi till Timrå och hämtade en bil sedan åkte vi till Ikea, mio, boom osv för att kika på möbler och titta ut en soffa. Sen blev det bara mys på kvällen och på söndagen åkte vi och beställde soffa! Längtar tills den kommer. Nu idag har jag inte gjort mycket alls men ska snart ta en promenad och fördriva lite tid innan J kommer hem. 

RSS 2.0