Tung dag men äntligen på väg!

Blev inte riktigt som tänkt igår men livet förändras ju tyvärr alldeles för snabbt ibland. Men när är vi iallafall strax framme på Arlanda och hur tungt det ä blir så får vi försöka göra det bästa av den kommande veckan. 




Midsommar

Vi har haft en jättetrevlig midsommar ute hos mamma, precis som det ska vara! Tänkte lägga upp lite bilder från helgen sedan är det dags att packa för på tisdag morgon åker vi till turiket! Ska bli så skönt att få en vecka tillsammans bara vi två. Jobbar imorgon 7-15 och efter det är det fullt upp med bil byte, handling och sista packningen och eftersom vårat flyg går vid 8 från Arlanda tänkte vi åka runt 1 imorgon natt så det vore trevligt om vi hann sova lite också. 








Dags att börja igen!

Kände att det var dags för en liten comeback så nu ska jag ge detta ett försök igen. Vi får väl se hur jag lyckas med det men förhoppningsvis går det bättre än tidigare! Jag tänkte ge er en liten update om vad som hänt sen sist iallafall lite av det viktigaste. 
I höstas träffade jag världens underbaraste kille, fick ett väldigt roligt jobb på en förskola här i Sundsvall och i sommar får jag och J våran lägenhet inne i stan. Men först av allt ska vi ha en skön sommar och samla energi inför hösten och all ensamtid som blir då.
 
 

RSS 2.0